به گزارش یک آی تی ، چند سالی است شرکت ها و برند های تولید و مونتاژ تلفن همراه هوشمند و کلاسیک در ایران سر بر آورده اند و امید به بازار های جهانی دارند و همچنین هر از چند گاهی محصولات جدید خود را رونمایی می کنند ، اما انصافا برند جی ال ایکس موبایل است که در این راه پیشرو می باشد.
جی ال ایکس روند صعودی خود را از تولید تلفن همراه G5 شروع کرد و با ارائه ی سری محصولات Sp از جمله اسپایدر ، اسپرینگ و اسپارک به بلوغی تازه رسید ، بعد از معرفی اسپایدر ۱ بود که جی ال ایکس در بازار ایران جایی مطمئن برای خود دست و پا کرد و شروع به تولید محصولات نوین و مختلف خود از جمله لب تاپ – تبلت های هیبریدی سری W11 ، ایرفون هوشمند و دستگاه تست قند خون همراه ( متصل به گوشی) کرد.
امسال نیز جی ال ایکس قدمی بزرگ برداشت و با وجود مشکلات بزرگ خود از جمله مشکلی ظاهرا مالی که منجر به تعدیل ۱۹۰۰ نیرو از ۲۰۰۰ نیروی مستقیم آن شد توانست رضایت اکثر کاربران و خریداران خود را جلب کند
امسال این برند با معرفی سه گوشی همراه هوشمند خود که از مشخصات فنی قابل توجهی هم برخوردار بودند جلب توجه بیشتری نیز کرد که در نهایت منجر به عقد قرار داد تولید تبلت های انارستان (سیمکارت نوجوانان همراه اول) با حضور محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت دوازدهم شد ، جی ال ایکس بعد از انتشار این خبر ، خبر از بازگشت نیرو های خود به سر کار داد و باعث خوشحالی طرفداران پروپاقرص خود شد.
آریا ۱
به فاصله کمی از معرفی جی ال ایکس آریا و عرضه آن ، جی ال ایکس همراه هوشمند دیگری را نیز رونمایی کرد که آریا ۱ نام داشت ، ما در اینجا به بررسی و نقد این همراه هوشمند خواهیم پرداخت ، با یک آی تی همراه باشید.
پردازنده مرکزی و چیپست
جی ال ایکس در آریا ۱ از چیپست معروف مدیاتک یعنی Mtk P10 استفاده کرد که نام دیگر آن MTK 6750T است. پردازنده ی هشت هسته ای ۶۴ بیت آریا دارای فرکانس ۱٫۵ گیگاهرتزی است که نشان از قدرت پردازش بالای آن است ، اما در آریا شاهد پردازنده ای با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتزی یعنی قوی تر بودیم! درست خواندید فرکانس پردازنده آریا از آریا ۱ ۳۰۰ مگاهرتز قوی تر است (البته در هر هسته ی پردازشی که جمعا میشود ۲٫۴ گیگاهرتز) !
پردازنده گرافیکی و صفحه نمایش
پردازنده ی گرافیکی بکار گرفته شده در آریا ۱ همانند آریا همان Mali -T860 MP2 550 MHz است که به نوبه ی خود از قدرت پرازش تصویر بسیار بالایی برخوردار است. صفحه نمایش آریا ۱ با قابلیت تشخیص ۱۶ میلیون رنگ همچنین دارای اندازه ی ۵٫۵ اینچی FULL HD است و از تکنولوژی IPS بهره می برد ، آریا ۱ نیز همانند اکثر گوشی های حتی رده پایین جی ال ایکس از مالتی تاچ برخوردار است و همچنین آریا ۱ از رزولوشن ۱۰۸۰×۱۹۲۰ نیز برخوردار است.
رم و حافظه ذخیره سازی
آریا ۱ همچنین از ۴ گیگ رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی با قابلیت نصب کارت Micro SD تا ۱۲۸ گیگابایتی پشتیبانی میکند که این مشخصات بخصوص رم نوید از روان بودن گوشی هنگام استفاده از بازی ها و برنامه ها یا کد های سنگین می دهد.
باتری قدرتمند ۶۰۰۰ میلی آمپری
جی ال ایکس در آریا از یک باتری Li-Ion چهار هزار میلی آمپری استفاده کرده بود اما در اینجا در آریا ۱ با باتری با ظرفیت ۲۰۰۰ میلی آمپر بیشتر از آریا یعنی باتری قدرتمند ۶۰۰۰ میلی آمپری مواجه هستیم!
باتری ۶ آمپری آریا ۱ به گفته ی جی ال ایکس در کمتر از دو ساعت شارژ کامل می شود همچنین ظرفیت بسیار بالای باتری آریا۱ استفاده از گوشی را برای مدت طولانی ممکن ساخته است و برای خریداران خود لذت فیلم دیدن طولانی مدت و بازی کردن طولانی را به ارمغان می آورد.
باتری ظرفیت بالای آریا ۱ وزن آن را هم بسیار بالا برده است و به ۲۰۸ گرم رسانده و همچنین ضخامت آن را به ۹٫۸ میلی متر رسانده است.
دوربین و لنز
سنسور دوربین پشتی گوشی آریا ۱ به گفته ی جی ال ایکس ۱۶ مگاپیکسلی PDAF (سخت افزاری) است و نسبت به آریا که ۱۳ (سخت افزاری) بود بهبود تصاویر ثبت شده در گوشی را نشان می دهد.همچین به گفته ی جی ال ایکس کاربرانی که گوشی را پیش خرید کنند جوایزی دریافت خواهند کرد که یکی از این جوایز “قاب ژله ای دارای لنز میکروسکوپی” است که با همکاری این شرکت با یکی از دانشگاه ها با قابلیت مشاهده بافت های پوست و… تهیه شده است.
سنسور دوربین جلوی آریا ۱ نیز ۸ مگاپیکسلی با قابلیت مکالمه ی تصویری می باشد.
برخی دیگر مشخصات آریا ۱
- نسخه اندروید ۷
- پشتیبانی از Cat 6 و اینترنت ۲G ۳G ۴G ۴٫۵G
- پایه خروجی شارژر USB 5 Pin
- نسخه بلوتوث V4.1
سنسور های
- قطب*نما
- Gyro-sensor
- Accelerometerحسگر شتاب سنج برای چرخش تصویر (Accelerometer Sensor For UI Auto Rotate) G-sensor,Light-sensor
- G Sensor
- حسگر مجاورتحسگر Proximity برای خاموش شدن خودکار صفحه نمایش در هنگام مکالمه (Proximity Sensor for Auto Turn-Off)
- حسگر اثر انگشت
- درگاه سیمکارت نانو
- بدنه فلزی
تکنولوژی Hotknot
محصول سال ۲۰۱۶ جی ال ایکس یعنی “G6” “ماد” و “ماد +” از نوعی فناوری ارتباطی جدید به نام HotKnot پشتیبانی می کردند که در اینجا آریا ۱ نیز از تکنولوژی Hot Knot بهره*مند شده است که مانند NFC عمل می*کند، دو گوشی که دارای این گزینه باشند جهت تبادل اطلاعات از طریق تماس صفحه نمایش استفاده می*کند.
۱۸ ماه گارانتی جی ال ایکس موبایل
چندی پیش جی ال ایکس گارانتی گوشی های خود را از ۱۲ به ۱۸ ماه ارتقاء داد.
جمع بندی یک آی تی
اگر به دنبال خرید یک گوشی هوشمند بروز و قدرتمند با قیمت مناسب و منصفانه ای هستید آریا ۱ می تواند برای شما یکی از گزینه های اصلی و جذاب برای خرید باشد ، پس فرصت را از دست ندهید و درباره آن فکر کنید.